778

De tijd staat niet stil in de domotica-wereld. Wat 5 jaar geleden nog enkel dromen waren, is nu al mogelijk in de praktijk. Je lichten schakelen met stembediening, automatisch rolluiken of screens die zakken wanneer de zon op je huis komt of simpelweg jouw verwarming aanschakelen als je op weg bent naar huis. Geen dromen meer, maar mogelijk zonder problemen!

Zelf Domotica plaatsen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Niko Home Control, 1 systeem voor elke woning

  • Ontwikkeld én geproduceerd in België
  • Beschikbaar voor elk budget, elke verbouwing en elke soort bekabeling
  • Open systeem, koppelbaar met verschillende andere leveranciers
  • Gemakkelijk in gebruik en programmatie

Niko Home Control, dé oplossing voor alle woningen en verbouwingen

Met Niko Home Control heb je een oplossing om altijd domotica te kunnen plaatsen. Ongeacht het type bekabeling dat je gebruikt kan je deze slimme domotica gebruiken. Ga je verbouwen en moet je jouw elektrische installatie vernieuwen, dan kies je voor de busbekabeling. Plan je echter geen volledige renovatie of wil je gebruik maken van domotica die werkt via de traditionele bekabeling dan kan je nu ook gebruik maken de nieuwe Niko

Niko Domotica voor busbekabeling

Uitgebreide mogelijkheden, slimme automatisering en volledige controle

Bij nieuwbouw en verbouwingen waarbij je jouw volledige elektrische installatie dient te vervangen kies je resoluut voor het plaatsen van busbekabeling voor de bediening en koppeling van alle schakelaars en toestellen. Dit geeft je de meeste flexibiliteit nu en in de toekomst. Via deze busbekabeling communiceren alle onderdelen in jouw installatie met de Niko Connected Controler. Dit is het kloppende hart van het volledige domotica systeem. Als je later een extra schakelaar of sensor wil toevoegen dan kan dit heel makkelijk zonder de bedrading aan te passen.

Niko Home Control Connected Controller in zekeringkast

Bekijk de Niko Home Control modules voor busbekabeling

Niko Home Control voor traditionele bekabeling

Hetzelfde slimme systeem, maar zonder muren op te breken of te kappen

Als je jouw woning de huidige elektrische installatie niet meer kan vervangen dan kan je nu ook gebruik maken van de slimme Niko Home Control domotica. Dit door simpelweg de huidige schakelaars en stopcontacten te vervangen door geconnecteerde schakelpunten en wandcontactdozen.

Deze configureer je helemaal zelf zoals je wil. De standaardfunctie hoef je zelfs helemaal niet te configureren, deze werken immers direct na de installatie! Wil je echter meer slimme functies dan installeer je de draadoze slimme hub, deze zal dan het nieuwe brein worden van je installatie en je tevens toelaten jouw schakelingen te gebruiken vanop je smartphone of tablet.

Doordat je gebruik maakt van de bestaande elektrische bekabeling bespaar je natuurlijk alle kosten van de nieuwe bekabeling en het werk dat hiermee gepaard gaat.

Niko Home Control Startset voor Traditionele Bekabeling

Bekijk de Niko Home Control modules voor traditionele bekabeling

Niko Home Control, domotic